Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Kennisquiz antwoorden | Uitgave 4/2020

TPO - De Praktijk 4/2020

De antwoorden

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2020
Auteur:
Ellis van Atten
1 Antwoord C is juist: Omdat mevrouw diabetes heeft, behoort ze tot een risicogroep. De helft van de diabetespatiënten heeft bij een blaasontsteking ook een subklinische pyelonefritis en moet altijd met antibiotica worden behandeld. Indien de patiënt niet tot een risicogroep behoort, kan er vaak afgewacht worden en verdwijnen de klachten binnen een week zonder antibiotica. Veel drinken is een goed advies, cranberry kan geen kwaad, maar is niet bewezen effectief. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

TPO - De Praktijk 4/2020 Naar de uitgave

Kennisquiz vragen

Kennisquiz vragen

Nieuws

Nieuws

Redactioneel

Uitdagingen