Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

21-03-2016 | Multidisciplinair | Uitgave 1/2017

Podosophia 1/2017

De andere discipline: de dermatoloog

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 1/2017
Auteur:
Daniëlle Kraft
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek laten we podotherapeuten kennismaken met een zorgverlener uit een andere (aanverwante) discipline. Wat kunnen ze voor elkaar betekenen?

Samenvatting

Dermatoloog Laurence Khoe en podotherapeut Maarten Padmos doen verslag van de samenwerking tussen hun disciplines. Khoe belicht de multidisciplinaire behandeling en legt uit bij welke klachten hij patiënten doorverwijst naar de podotherapeut. Het gaat hem om het praktisch hoogst haalbare. Padmos vertelt over zijn ervaring met dermatologen in opleiding die meelopen in zijn praktijk en pleit voor een directere lijn met de dermatoloog, waarin hij een wederzijds voordeel ziet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

Podosophia 1/2017 Naar de uitgave

Biomechanica en Bewegingsanalyse

Bergafwaarts wandelen zonder spierpijn