Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2015 | Praktijk | Uitgave 6/2015

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 6/2015

De ActiviteitenDialoog: plannen maken doe je samen!

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 6/2015
Auteurs:
Myriam van Tol, Annemarie Wagemakers, Jeanette Lezwijn
Belangrijke opmerkingen
1 GGD Noord- en Oost-Gelderland, Kennis- en Expertisecentrum
2 Academische Werkplaats AGORA
3 Wageningen Universiteit, Health and Society
Correspondentieadres Myriam van Tol, GGD Noord- en Oost-Gelderland, Postbus 51, 7300 AB Apeldoorn (per 01/10/2015: Postbus 1030, 7230 AA Warnsveld), e-mail: m.vantol@ggdnog.nl
Noot
Hartelijk dank aan de werkgroepen in Orden en Anklaar (Apeldoorn) voor hun plezierige en constructieve medewerking bij het werken met de ActiviteitenDialoog. Het project Gezond Ouder Worden is mede mogelijk gemaakt met subsidie van ZonMw (projectnummer 204007002).

Samenvatting

In het project Gezond Ouder Worden in Apeldoorn hebben twee werkgroepen gewerkt met de ActiviteitenDialoog. Dit is een instrument om met elkaar in gesprek te gaan over activiteiten die lokaal kunnen worden uitgevoerd. De inzet van de ActiviteitenDialoog draagt niet alleen bij aan het ontwikkelen en uitvoeren van plannen en activiteiten maar ook aan het verduidelijken van taken en rollen in de samenwerking en daarmee aan de betrokkenheid van organisaties. In dit artikel worden de verschillende stappen van de ActiviteitenDialoog besproken en wordt een beschrijving gegeven van de resultaten en ervaringen van het werken met de ActiviteitenDialoog.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2015

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 6/2015 Naar de uitgave