Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2016 | Uitgave 4/2016

Tandartspraktijk 4/2016

De 3D Click Guide

Alternatief voor de bestaande boorsjablonen?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2016
Auteurs:
Karin Smeijers, dr. J.W.A. Slot
Belangrijke opmerkingen
Karin Smeijers is master 3 student tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Voor haar scriptie heeft zij onderzoek gedaan naar de 3D Click Guide.
Dr. J.W.A. Slot (RUG, 1991) is tandarts-implantoloog NVOI/ EAO en werkzaam voor de sectie Orale Functieleer van het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) van het UMC Groningen. Daarnaast is hij docent dentoalveolaire chirurgie en implantologie bij het CTM.

Samenvatting

Steeds meer tandartsen en kaakchirurgen passen implantologie toe als onderdeel van het totale behandelplan. Naast röntgenbeelden en studiemodellen kan het gebruik van een boorsjabloon behulpzaam zijn bij het begeleiden van het boorproces. De 3D Click Guide is een analoog ‘in-office’ systeem dat ontwikkeld is in de Verenigde Staten waarmee in 30 minuten in huis een boorsjabloon vervaardigd kan worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

Tandartspraktijk 4/2016 Naar de uitgave