Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | In gesprek met | Uitgave 4/2017

GZ - Psychologie 4/2017

David van den Berg: ‘Praten met mensen is niet gevaarlijk’

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 4/2017
Auteur:
Erik Hardeman
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. Erik Hardeman is auteur en journalist.

Samenvatting

Een patiënt met een psychose behandelen voor PTSS? Voor veel therapeuten is dat een brug te ver, maar volgens David van den Berg hebben patiënten er veel baat bij. Begin dit jaar promoveerde de idealistische Haagsche psycholoog op een onderzoek waarin hij aantoont dat zo’n behandeling niet alleen effectief is, maar ook veilig.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

GZ - Psychologie 4/2017 Naar de uitgave