Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

13-11-2020 | Implementatie

Datagedreven triageondersteuning

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap
Auteurs:
Joost Zeeuw, Marleen Kooijman
Belangrijke opmerkingen
Zeeuw J, Kooijman M. Datagedreven triageondersteuning. Huisarts Wet 2020;63(12):78. DOI:10.1007/s12445-020-0932-y.
Mogelijke belangenverstrengeling: JZ werkt bij de softwareontwikkelaar Pacmed.
Dit is een bijdrage in de rubriek Best practice die een platform biedt voor innovatieve ontwikkelingen in de huisartsenpraktijk.

Samenvatting

Zondagochtend, 9 uur.
Man van 62 jaar belt de HAP: sinds gisteravond stekende pijn in de linkerzij, erger wordend bij diep inademen. Gaan slapen, maar opgestaan met toegenomen pijn. Voelt zich kortademig (niet te horen aan de telefoon). Verder anamnestisch geen alarmerende symptomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel