Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Uitgave 2/2019

Huisarts en wetenschap 2/2019

CWO-weekend ‘De reis van de onderzoeker’

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 2/2019
Auteurs:
Frans Dekker, Prudence Rümke-Gemmeke, Kees de Kock, Sipke Zijlstra

Samenvatting

Begin april 2019 vindt het jaarlijkse CWO-weekend plaats. Het thema van dit jaar is ‘De reis van de onderzoeker’. We laten uitgebreid de revue passeren wat een beginner zoal tegenkomt op weg naar onderzoeker worden. Zoals gebruikelijk op een CWO-weekend, in stapjes en in groepjes, lopen we alles na van plan tot financiering tot uitvoering. Ook opleiding komt aan bod. En deskundige begeleiding is verzekerd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Huisarts en wetenschap 2/2019 Naar de uitgave