Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Gehoord | Uitgave 2/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 2/2014

Creating connections 2013. International conference on attachment, neuroscience, mentalization based treatment en emotionally focused therapy. Kaatsheuvel, 18-20 april 2013

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 2/2014
Auteur:
Jac Maurer
Belangrijke opmerkingen
J. MAURER is klinisch psycholoog/psychotherapeut en werkzaam bij de afdeling Kinderen en Jeugdigen van Orbis GGZ te Sittard-Geleen. Hij is redacteur van dit tijdschrift.

Samenvatting

Een traditie lijkt geboren: twee jaar geleden vond op dezelfde locatie – de sprookjesachtige Efteling te Kaatsheuvel – het eerste congres met dezelfde titel plaats. De plannen voor een volgende editie in 2015 zijn al vergevorderd en enkele gerenommeerde sprekers hebben reeds toegezegd te komen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 2/2014 Naar de uitgave

Artikelen

Inleiding