Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Column | Uitgave 2/2020

Denkbeeld 2/2020

COVID dancing

Job van Amerongen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2020
Auteur:
Job van Amerongen
Mevrouw Van Dam is opgewekt. Eigenlijk is ze dat altijd. Lief voor het intreden van de dementie, lief in de dementie. En dol op de mannelijke soort. Wanneer ik Nieuw Vredeveld binnenloop, kijkt ze me schalks aan. 'Wat kom jij hier nu eigenlijk doen, Fred?' vraagt ze. Hoewel ik al zesenvijftig jaar als Job door het leven ga en al dertig jaar in de zorg werk, is dit een vraag die ik mezelf dagelijks stel. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

Denkbeeld 2/2020 Naar de uitgave