Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Stelling | Uitgave 2/2013

Standby 2/2013

Contant betalen heeft de toekomst

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2013
Auteurs:
Marijke Simons, Frank Broekhuizen

Van vaste tarieven naar vrije tarieven en weer terug. De laatste jaren waren in administratief opzicht voor veel praktijken chaotisch. Ook al besteden de meeste praktijken de administratie grotendeels uit aan factoringbedrijven, toch klagen de patiënten bij de tandarts over de hoogte van de tarieven en over bijbetalingen aan zorgverzekeraars. Suggestie: door patiënten direct te laten betalen heb je geen last meer van wanbetalers en zijn contracten met zorgverzekeraars overbodig. Goed idee of niet?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Standby 2/2013 Naar de uitgave