Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2012 | Column | Uitgave 6/2012

GZ - Psychologie 6/2012

Contact met Kees

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 6/2012
Auteur:
Gerton Heyne
Belangrijke opmerkingen
Gerton Heyne is lid van de Raad van Bestuur van de Reinier van Arkel groep

Samenvatting

Een paar jaar geleden ging ik met een heel goede vriendin op bezoek bij haar zoon van zeventien, die net het huis uitgegaan was om te gaan kraken. We noemen hem even Kees. Hij was terecht gekomen in een verschrikkelijk beroerd pand: geen stroom, geen verwarming, geen stromend water en op veel plaatsen zelfs geen ruiten in de ramen. Het was er zo koud dat haar zoon van thuis een tentje had meegenomen om dat midden in zijn kraakkamertje op te zetten om zo een wat warmer holletje te creëren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2012

GZ - Psychologie 6/2012 Naar de uitgave