Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Communicatie | Uitgave 5/2017

Standby 5/2017

Congres Klantpasta: de kracht van enthousiasme

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2017
Auteur:
Lienke Neef

Samenvatting

Het congres Klantpasta van Edin was dit jaar in de Rode Hoed, een monumentaal pand aan de Keizersgracht in Amsterdam. Een rood hoedje in de gevel herinnert aan de oorspronkelijke bestemming: een hoedenmakerij. In de tuin verrees in de 17e eeuw een Remonstrantse Schuilkerk, die tot in de jaren 50 dienst deed. Edin heeft weer een bijzondere plek voor het jaarlijkse congres Klantpasta gevonden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

Standby 5/2017 Naar de uitgave

Boek bespreking

Omgaan met diversiteit