Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 5/2012

Standby 5/2012

Conflict: distantiëren of controleren?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2012
Auteur:
yvonne maassen
Op 16 en 17 maart vond in het conferentiecentrum Zonneheuvel te Doorn het Voorjaarscongres NVVK & VBTGG plaats met de titel Conflict: distantiëren of controleren? Het congres was bedoeld voor tandartsen, mondhygiënisten, assistenten en overige belangstellenden. Men kon op vrijdag twee programma’s volgen en op zaterdag waren er workshops. Thuis had ik al besloten welke lezingen ik zou volgen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

Standby 5/2012 Naar de uitgave