Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | informed consent | Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009

Compromis voor Sander

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2009
Auteur:
Michel Walvis
Belangrijke opmerkingen
tandarts

Samenvatting

Via zijn vriendin kwam Sander in september 2004 voor een eerste bezoek. Hij had tot dan met de aanblik van zijn dentitie niet zo'n probleem gehad. Maar zijn carrière ging crescendo. Hij voorzag in de nabij toekomst een rol in de openbaarheid. En voor een tv-camera was het misschien niet helemaal altijd doenlijk om zijn bovenlip als afdekvel te gebruiken.
Bij een zo opvallende Klasse III-malocclusie leek zonder orthodontische chirurgie een deugdelijke behandeling niet haalbaar. Dus eerst maar eens de eerste stappen zetten in dat traject door een specialist te raadplegen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009 Naar de uitgave

TP selectief

Traumatologie

verzekeringsstatistiek

De denkfout over het gemiddelde

traumatologie

Een avondje stappen