Skip to main content
main-content

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Casus | Uitgave 4/2012

Psychopraktijk 4/2012

Complicaties bij een poging om te bemiddelen

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2012
Auteur:
Karel Soudijn
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u een gevalsbeschrijving met reflectie op de inhoud.
Dr. K. Soudijn doceert beroepsethiek aan de Universiteit van Tilburg. Hij publiceerde o.m. het boekEthische codes voor psychologen (K.A.Soudijn@uvt.nl).
Een echtpaar is gescheiden. Hun beide kinderen, nu 8 en 6 jaar, wonen bij de moeder. Enkele jaren geleden stelde de rechter een omgangsregeling vast, en volgens die regeling gaan de kinderen twee keer per maand een dag naar hun vader. Moeder hertrouwde kort geleden. Ze wil nu dat de omgangsregeling wordt herzien, want dat is volgens haar veel beter voor de kinderen. Ze heeft deze kwestie nog niet aan de rechter voorgelegd, want ze vindt het zinvol om eerst een expert naar diens oordeel te vragen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Psychopraktijk 4/2012Naar de uitgave

Onze Correspondent

Wereldreis met een missie