Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Ontwikkeling | Uitgave 1/2015

GZ - Psychologie 1/2015

Community maakt nieuwe kennis toegankelijk voor zorgprofessionals

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 1/2015
Auteur:
Jorn Hövels
Belangrijke opmerkingen
Jorn Hövels, Journalist
Petri Embregts is ook hoofdopleider bij de GZ-opleiding (Rino-Zuid) en bijzonder hoogleraar Beroepsopleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (Departement Medische en Klinische Psychologie, Tilburg University).

Samenvatting

Petri Embregts is onder andere bijzonder hoogleraar bij Tranzo, een wetenschappelijk centrum dat praktijkgericht onderzoek doet naar zorg en welzijn (Tilburg University). Ze geeft er leiding aan de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (AWVB). Onlangs richtte de AWVB een community op waar onderzoekers, zorgprofessionals en mensen met een verstandelijke beperking zelf hun kennis en ervaringen delen om de zorg innovatief te verbeteren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

GZ - Psychologie 1/2015 Naar de uitgave