Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2009 | Forum | Uitgave 6/2009

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2009

Commentaren op ‘Het einde van de psychotherapie’ (Verhaeghe, 2009)

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 6/2009
Auteur:
Sjoerd Colijn
Belangrijke opmerkingen
De literatuurverwijzingen van alle commentaren zijn verzameld achter het laatste commentaar. De commentaren staan in alfabetische volgorde naar auteursnaam.
sjoerd colijn, psychotherapeut en klinisch psycholoog, is werkzaam bij Rivierduinen in het Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen Jelgersma en als hoofdopleider Psychotherapie bij PDO-GGz Leiden/Rotterdam en Utrecht.

Samenvatting

Laat ik beginnen met te constateren dat het boek van Verhaeghe veel bevat wat interessant is, veel wat mij (en vele andere vakgenoten) aanspreekt, veel wat tot nadenken stemt. En nog goed geschreven ook, vanuit een brede historische kennis en een soms verhelderend inzicht in de psychoanalyse, en dan in het bijzonder de lacaniaanse variant

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2009

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2009 Naar de uitgave

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Inleiding

Inleiding

Mededelingen

Mededeling