Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2016 | Editorial | Uitgave 2/2016

Tijdschrift voor Urologie 2/2016

Centralisatiegedachte

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Urologie > Uitgave 2/2016
Auteur:
dr. Henk G. van der Poel
Belangrijke opmerkingen
Tijdschrift voor Urologie, Bohn Stafleu van Loghum, Houten, Nederland
Open Access This article is distributed under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License (http://​creativecommons.​org/​licenses/​by/​4.​0/​), which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided you give appropriate credit to the original author(s) and the source, provide a link to the Creative Commons license, and indicate if changes were made.

Samenvatting

De centralisatiegedachte heeft nu ook werkelijk een gezicht gekregen. Het 8-uurjournaal heeft ons een podium gegeven en laten zien dat de urologen aan de weg timmeren. Hoe zetten we nu ook werkelijk de volgende stap? Daarover is nog wat discussie. Als reactie op de eerste concrete voorstellen (b)lijken er plots meer centra dan verwacht.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor Urologie

Het Tijdschrift voor Urologie is het enige peer-reviewed Nederlandstalige tijdschrift in het vakgebied. Het verschijnt 8 keer per jaar en bevat naast wetenschappelijke artikelen ook case-reports en de abstracts van de voor- en najaarsvergaderingen van de NVU.

Over dit artikel