Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016

Cartoon intermezzo

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Wij kijken uit naar je reactie!
De redactie

Samenvatting

Voor je ligt een compleet nieuw blad: TPO De Praktijk, een frisse nieuwkomer. Je ziet het meteen: nieuwe vormgeving, nieuwe indeling, nieuwe auteurs. Er zijn echter ook vertrouwde elementen, zij het in een nieuw jasje: de kennisquiz, het interview, het verenigingsnieuws.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016 Naar de uitgave

Reflectie nieuwe geneesmiddelen bij dm2

Nieuwe geneesmiddelen bij DM2 : onbekend maakt onbemind?

Floris column

Zelfzorg