Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Gelezen | Uitgave 5/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 5/2015

Caroline Breat & Susan Bögels (red.) (2013). Protocollaire behandelingen voor kinderen en adolescenten met psychische klachten 2. Amsterdam: Boom. 527 p., € 74,50

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 5/2015
Auteur:
Manon Vincken
Belangrijke opmerkingen
m. vincken, klinisch psycholoog, is werkzaam op de kinder- en jeugdafdeling van Orbis Geestelijke Gezondheidszorg te Sittard-Geleen.

Samenvatting

Onder redactie van Caroline Braet en Susan Bögels verscheen in 2013 het boek ‘Protocollaire behandelingen voor kinderen en adolescenten met psychische klachten 2’, als vervolg op het eerste deel uit 2008.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 5/2015 Naar de uitgave

Abstract

Summaries

Artikelen

Inleiding