Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Onwetend zondigt men niet | Uitgave 4/2014

Tandartspraktijk 4/2014

Carieuze leefstijl

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.

Samenvatting

Er is een cruciaal verschil tussen juridische aansprakelijkheid en morele verantwoordelijkheid. Als juridisch aansprakelijkheid wordt vastgesteld, volgt er een veelal financiële sanctie. Iemand kan moreel verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld het overvloedig geven van suikerhoudend snoep aan zijn kind, een sanctie blijft uit. Bovendien: de kosten voor de navolgende tandheelkundige behandeling van het kind worden toch wel vergoed.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Tandartspraktijk 4/2014 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

Samen onder één dak

Gewone en ongewone patiënten

Slijmcysten