Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | Uitgave 4/2011

Tandartspraktijk 4/2011

Cariës approximaal nét in het dentine

REMT FLOSSEN CARIËS APPROXIMAAL?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2011
Auteur:
Dr. R.J.M. Gruythuysen
Belangrijke opmerkingen
onderzoeker, docent
Mei 2004. Quint (4 jaar) behoort tot het boefjestype van het leuke soort,met opvallend ondeugende ogen: nieuwsgierig, grapjesmakend en beweeglijk. Hij is verwezen vanwege caviteiten. Zijn vader, een sportief ogende veertiger, vergezelt hembij de intake. Het blijkt dat Quint te lang uit de zuigfles en de tuitbeker heeft gedronken. Demondhygiëne is goed. In het behandelplan worden alle tweede melkmolaren opgenomen. Hier krijgt hij een afspraak voor een week later bij een andere behandelaar. door René Gruythuysen

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2011

Tandartspraktijk 4/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

Eenvoudig composiet

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS