Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2015 | Nascholing | Uitgave 1/2015

TPO - De Praktijk 1/2015

Calciumantagonisten en diuretica bij hypertensie

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2015
Auteur:
Ravee Rambharose
Belangrijke opmerkingen

Auteursgegevens

Huisartspraktijk Rambharose, Kempstraat 230, 2572 GM Den Haag: Ravee Rambharose.
Correspondentie: info@rambharose.nl.
Mogelijke belangenverstrengeling: V.R. Rambharose is kaderarts hart- en vaatziekten en neemt deel aan diverse werkgroepen voor de ontwikkeling van de NHG-Standaarden. Hij schrijft publicaties voor het NHG en de uitgevers Bohn Stafleu van Loghum en Academic Pharmaceutical Productions. Daarnaast ontvangt hij op projectbasis vergoedingen voor het geven van nascholingen en lezingen voor de firma’s Pfizer/BMS, MSD, Astra Zeneca, Boehringer Ingelheim, Servier en Lilly. Verder neemt hij zitting in de adviesraden van Lilly en Pfizer/BMS.

Samenvatting

In drie artikelen behandelt kaderarts hart- en vaatziekten Ravee Rambharose de huidige medicatie bij hypertensie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

TPO - De Praktijk 1/2015 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Jongeren en burnout