Skip to main content
main-content

BSL Psychologie Totaal

.

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied. 

Van stemmingsstoornissen tot complex trauma. Met de handige zoekfunctie vindt u gemakkelijk de voor u meest relevante vakinformatie. 

Daarnaast heeft u met BSL Pyschologie Totaal toegang via uw desktop, laptop, tablet én smartphone. Zo heeft u alle vakinformatie en praktijkgerichte e-learnings altijd bij de hand. 

U krijgt toegang tot:

  • 17 nationale en internationale tijdschriften (inclusief archief)
  • Vakliteratuur: meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken
  • 16 geaccrediteerde e-learnings 
  • Selectie van GGZ Protocollen (handleidingen)

Bovendien kunt u als abonnee de print-edities van boeken (vanaf een jaar oud) uit het BSL Psychologie Totaal abonnement bestellen met 20% korting.


Neem nu een abonnement 

Heeft u al een inlog? Klik dan hier

Kennismaken met het BSL Totaalabonnement

Alles-in-1 | Bijblijven en altijd actueel met BSL Psychologie Totaal

02-08-2015 | Artikel

Online nascholing

Met BSL Psychologie Totaal krijgt u toegang tot geaccrediteerde online nascholing in vorm van e-learnings. Aan het eind van een e-learning kunt deelnemen aan een kennistoets.

02-08-2015 | Artikel

Tijdschriften

In BSL Psychologie Totaal heeft u toegang tot een online tijdschriften archief met 19 tijdschriften. Binnen dit archief kunt u tijdschriften lezen, maar ook zoeken en uw favoriete artikelen selecteren.

02-08-2015 | Artikel

Vakliteratuur

Krijg toegang tot online vakliteratuur, deze online bibliotheek bestaat uit meer dan 100 BSL boektitels. U kunt gebruik maken van de gebruiksvriendelijke zoekfunctie om gemakkelijk binnen een boek te zoeken.

Beeldrechten