Skip to main content
main-content

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u, als (GZ)-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut of orthopedagoog eenvoudig en efficiënt uw vak bij.

Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen (handboeken), vaktijdschriften en online nascholing op het gebied van psychologie en psychiatrie. Denk hierbij aan e-learnings en webinars. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied. 

Van stemmingsstoornissen tot complex trauma. Met de handige zoekfunctie vindt u gemakkelijk de voor u meest relevante vakinformatie. 

Daarnaast heeft u met BSL Pyschologie Totaal toegang via uw tablet of smartphone. Zo heeft u alle vakinformatie en bij,- en nascholing altijd bij de hand. 

U krijgt toegang tot:

  • 20 nationale en internationale tijdschriften (inclusief archief)
  • Vakliteratuur: meer dan 50 BSL boeken
  • Bij,- en nascholing: geaccrediteerde e-learning modules
  • GGZ Protocollen (handleidingen)

Bovendien kunt u als abonnee de print-edities van de boeken uit het BSL Psychologie Totaal abonnement bestellen met 20% korting.

Neem nu een abonnement 

Heeft u al een inlog? Klik dan hier

Kennismaken met het BSL Totaalabonnement

Nascholing in één keer geregeld met BSL Psychologie Totaal

02-08-2015 | Artikel

Online nascholing

Met BSL Psychologie Totaal krijgt u toegang tot geaccrediteerde online nascholing in vorm van e-learnings en web-tv’s. Aan het eind van een e-learning kunt deelnemen aan een kennistoets.

02-08-2015 | Artikel

Tijdschriften

In BSL Psychologie Totaal heeft u toegang tot een online tijdschriften archief met 22 tijdschriften. Binnen dit archief kunt u tijdschriften lezen, maar ook zoeken en uw favoriete artikelen selecteren.

02-08-2015 | Artikel

Vakliteratuur

Krijg toegang tot online vakliteratuur, deze online bibliotheek bestaat uit 73 BSL boektitels. U kunt gebruik maken van de gebruiksvriendelijke zoekfunctie om gemakkelijk binnen een boek te zoeken.

Beeldrechten