Skip to main content
main-content

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. Of het nou gaat om de meest actuele inzichten of naslagwerken, u vindt altijd betrouwbare en actuele vakinformatie. 

Ook aan uw nascholing hebben we gedacht: in BSL Huisarts Totaal vindt u boeken en geaccrediteerde e-learnings en web-tv. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Met BSL Huisarts Totaal heeft u online toegang tot:

  • Meer dan 180 geneeskundeboeken
  • Zes vaktijdschriften, waaronder Huisarts en Wetenschap en Bijblijven
  • Geaccrediteerde online nascholing 
  • Video's en audio-bestanden

BSL Huisarts Totaal is eenvoudig in het gebruik, tijdens én na uw spreekuur. U kunt zoeken op een trefwoord, maar ook bladeren in een laatste editie van Huisarts en Wetenschap of in een boek met casuïstiek. De web-tv’s en e-learningmodules zijn ieder gewenst moment en overal te volgen, en de punten worden meteen bijgeschreven. Zo houdt u op een efficiënte manier uw vakkennis bij.

Neem nu een abonnement 

Heeft u al een inlog? Klik dan hier

Nascholing in één keer geregeld met BSL Huisarts Totaal

Portfolio

30-07-2015 | Artikel

Boeken

Vakinformatie over diagnostiek, ziektebeelden, anamnese en arts-patiëntcommunicatie. Online toegang tot meer dan 180 boeken. Nieuwe uitgaven op uw vakgebied worden automatisch toegevoegd.

05-08-2015 | Artikel

E-learning en web-tv

Met onze praktijkgericht online nascholing kunt u uw kennis toetsen. Doe een e-learning of web-tv waar en wanneer het u uitkomt. Bent u geslaagd voor de toets? Dan ontvangt u accreditatiepunten.

05-08-2015 | Artikel

Tijdschriften

Ook krijgt u de mogelijkheid om binnen boeken te zoeken, maar ook binnen een breed online tijdschriften archief van zes verschillende tijdschriften. Zoek betrouwbare artikelen of achtergrondinformatie.

Kennismaken met het BSL Totaalabonnement

Beeldrechten