Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Gelezen | Uitgave 5/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 5/2015

Bruce Wampold & Zac E. Imel (2015). The great psychotherapy debate. The evidence for what makes psychotherapy work. New York/Londen: Routledge. 334 p., € 45,00

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 5/2015
Auteur:
Adriaan van ’t Spijker
Belangrijke opmerkingen
a. van ’t spijker is werkzaam bij de afdeling Psychiatrie van het Erasmus MC te Rotterdam en in eigen praktijk. Daarnaast is hij redacteur van dit tijdschrift.

Samenvatting

In het kader van een keuzevak ‘effectieve bestanddelen van psychotherapie’ moeten studenten in Rotterdam een artikel van BruceWampold lezen. Het is zijn inmiddels klassieke meta-analyse uit 1997.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Tijdschrift voor Psychotherapie 5/2015 Naar de uitgave

Forum

Slap