Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Boeken | Uitgave 4/2015

Denkbeeld 4/2015

Brood & bomen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2015
Auteurs:
Eric Du Meunier, Hugo Goedemé
Belangrijke opmerkingen
Eric Du Meunier en Hugo Goedemé (2015). Brood & bomen. Dementie uitgelicht. Antwerpen: Uitgeverij EPO, 202 p., € 18,–.

Samenvatting

Hoe ervaren mensen met dementie hun omgeving en zichzelf? Hoe ga je om met een ondankbare moeder? Wat doet een zoon die tegenover zijn agressieve vader staat? Wat maakt voor al die mensen nu precies het verschil in de ondersteuning? Voor dit boek sprak Eric Du Meunier met tientallen betrokkenen, behalve mensen met dementie en mantelzorgers ook zorgprofessionals en vrijwilligers.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Denkbeeld 4/2015 Naar de uitgave

Redactioneel

Goed voornemen