Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Redactioneel | Uitgave 1/2018

GZ - Psychologie 1/2018

Bright days, dark moods

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 1/2018
Auteur:
Willemijn Scholten

Samenvatting

Heeft u de meest deprimerende maand net achter de rug? Zit u er middenin? Of moeten de moeilijke maanden nog komen? Volgens de omstreden en onnavolgbare ‘wetenschappelijke’ formule van de Britse psycholoog Cliff Arnall bevindt de dag waarop mensen zich het meest zwaarmoedig voelen zich in januari. Het klinkt logisch: goede voornemens blijken mislukt, vakanties zijn ver weg, je hebt te veel geld besteed aan de feestdagen en de dagen zijn nog donker.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

GZ - Psychologie 1/2018 Naar de uitgave