Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2020 | Ten geleide | Uitgave 1/2020

Kind & Adolescent Praktijk 1/2020

Boze jongens

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 1/2020
Auteur:
Marike Serra
Onlangs keek ik naar de film Rotjochies van regisseur Maasja Ooms (u weet wel, zij maakte ook de film Alicia). Rotjochies is een documentaire over jongens (en trouwens ook meisjes) die niet deugen. Pubers met ernstige gedragsproblemen die vaak niet meer thuis kunnen wonen, niet meer naar school gaan of in contact zijn gekomen met de politie. Geen lieverdjes dus. We zien vijf jongeren die als een soort 'laatste kans' naar Frankrijk vertrekken om daar samen met Petra, een betrokken en moedige hulpverleenster, op haar boerderij te wonen en te werken. En dat valt niet mee. De jongens hebben conflicten met elkaar, zijn agressief, liegen en bedreigen elkaar. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

Kind & Adolescent Praktijk 1/2020 Naar de uitgave

nader onderzoek gewenst

Lang leve NordLOTS!

Gezien en gelezen

Gezien en Gelezen