Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2020 | Out of the box | Uitgave 7/2020

Tandartspraktijk 7/2020

Bot augmenteren met een 3D-titanium mal

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2020
Auteur:
Wim Slot
Belangrijke opmerkingen
Dr. Wim Slot (Groningen, 1991) is sinds 1997 verbonden aan het CTM van het UMCG, waar hij dento-alveolaire chirurgie en implantologie doceert. Hij is implantoloog (NVOI) en gecertificeerd door de European Association for Osseointegration (EAO).

Samenvatting

Wanneer ten gevolge van een trauma of natuurlijke resorptie van de kaak onvoldoende bot aanwezig is om een implantaat te plaatsen, zal er eerst bot geaugmenteerd moeten worden. Een mogelijke behandeling is het aanbrengen van bot met behulp van een 3D-geprinte mal van titanium.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2020

Tandartspraktijk 7/2020 Naar de uitgave

Column

Webinar