Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Uitgave 2/2014

Kind en adolescent 2/2014

Bijlagen bij Veenstra, R. (2014) Groepsprocessen bij jongeren

Tijdschrift:
Kind en adolescent > Uitgave 2/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
1. Deze bijlagen horen bij Veenstra, R. (2014). Groepsprocessen bij jongeren: over pesten en ander probleemgedrag. Kind en Adolescent, 35, (2), 86-99

Samenvatting

KiVa is in Nederland geëvalueerd met een zogeheten Randomized Controlled Trial (RCT). Het programma is gefinancierd door Onderwijs Bewijs Actieprogramma II. KiVa is geregistreerd in het Nederlands Trial Register (TC = 4065).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Kind en Adolescent

In Kind en Adolescent vindt u actuele Nederlandstalige wetenschappelijke publicaties die relevant zijn voor de pedagogische, psychiatrische of psychologische praktijk rondom kinderen en jeugdigen. Ontwikkeling, opvoeding en hulpverlening worden vanuit verschillende invalshoeken belicht. 

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Kind en adolescent 2/2014 Naar de uitgave