Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Interview | Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014

“Bij primaire fractuurpreventie gaat het om de juiste zorg op de juiste plaats”

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

Ongeveer 850.000 mensen in Nederland hebben osteoporose. Dat betekent dat osteoporose tot de top vijf van chronische aandoeningen is gaan behoren. Dat kun je lezen in het artikel van Paola Gerritsen op pagina 104 in dit nummer. Als je het over osteoporose hebt, heb je het ook over fractuurpreventie, en zo heet dan ook de vernieuwde NHG-Standaard. Met het verschijnen van de NHG-Standaard in 2012 kwam het onderwerp opnieuw in de belangstelling. In Twente was dat al veel langer het geval.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Zonder zout