Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Interview | Uitgave 3/2014

TPO - De Praktijk 3/2014

“Bij de obesitaskliniek heb ik geleerd hoe zwaar het is om zwaar te zijn”

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Tanja Veenstra

Samenvatting

In de derde herziening van de NHG-Standaard Diabetes mellitus type 2 is bariatrische chirurgie opgenomen als mogelijke behandeling van morbide obesitas. Over bariatrie bij overgewicht heerst onder huisartsen en praktijkondersteuners nog veel onbegrip. Daarom toog TPO naar de Nederlandse Obesitaskliniek (NOK) in Velp en sprak daar met een arts en een patiënt over het hoe, wat en waarom van zo’n ingreep.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

TPO - De Praktijk 3/2014 Naar de uitgave