Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Implementatie | Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010

Bij de NHG-Standaard Voedselovergevoeligheid

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2010
Auteur:
   

Samenvatting

De herziening van de NHG-Standaard Voedselovergevoeligheid bij zuigelingen heeft vijftien jaar op zich laten wachten. De standaard bevat nu een zinvolle uitbreiding met de leeftijdsgroepen oudere kinderen en volwassenen. Daardoor is er nu ook meer aandacht voor andere overgevoeligheden dan de lactose-intolerantie. En er is plaats ingeruimd voor coeliakie, een aandoening waarbij de huisarts tot nu toe weinig onderbouwing voor zijn handelen had.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010 Naar de uitgave

Intermezzo

Niet dood