Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Implementatie | Uitgave 8/2010

Huisarts en wetenschap 8/2010

Bij de NHG-Standaard Perifere aangezichtsverlamming

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Perifere aangezichtsverlamming is een van de eerste kleine standaarden. De aandoening roept bij de patiënt veel emoties op vanwege de plotselinge aantasting van het gezicht en de ogen, en de angst is groot dat de verlamming blijvend zal zijn. Gelukkig geneest de aandoening in de meeste gevallen, zij het soms met wat lichte restverschijnselen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Huisarts en wetenschap 8/2010 Naar de uitgave