Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Implementatie | Uitgave 8/2010

Huisarts en wetenschap 8/2010

Bij de LESA Kindermishandeling

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Er is steeds meer aandacht voor de aanpak van kindermishandeling, getuige ook de herziene KNMG-Meldcode Kindermishandeling uit 2008. Deze gaat uit van het principe ‘spreken tenzij’, hetgeen van de huisarts een actieve houding vraagt bij een vermoeden van kindermishandeling. In de Landelijkse Eerstelijns Samenwerkings Afspraak (LESA) Kindermishandeling is vastgelegd hoe de samenwerking met andere hulpverleners kan worden vormgegeven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Huisarts en wetenschap 8/2010 Naar de uitgave

Intermezzo

Problemen