Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Stelling | Uitgave 5/2010

Standby 5/2010

Bezuinigingsvoorstel zal tot gebitsproblemen en extra uitgaven leiden

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2010
Auteur:
Marijke Simons
Op het moment dat wij de assistenten bovenstaande stelling voorleggen, is men in Den Haag druk doende een nieuwe regering te formeren. De stelling betreft echter het bezuinigingsvoorstel van het demissionaire kabinet om de leeftijdsgrens van de verzekering mondzorg te verschuiven. Tot nu vallen jongeren tot 22 jaar nog onder die verzekering. In het voorstel wil men die leeftijd terugbrengen tot 18 jaar.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Standby 5/2010 Naar de uitgave

Cursussen en opleidingen

Symposium Mondzorg bij het kind