Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Redactioneel | Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012

Beweging in balans

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2012
Auteur:
Sietsche van Gunst
Dat de mens is gebouwd om te bewegen, is wel zeker. Soms overdrijven we. Als amateur-hardloper heb ik vol bewondering naar al die topsporters van de Olympische Spelen zitten kijken. Ik dacht zo af en toe: zou dat nou gezond zijn? Niet altijd, verwacht ik. Ik denk dat topsporters hun lijf wel eens ‘overvragen’. Dan slaat de balans belasting – belastbaarheid te veel door naar de kant van overbelasting.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012 Naar de uitgave

Lezen / Kijken / Zoeken

Communicatie in de zorg

WEET JE DIT ?

Vragen