Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2020 | signaal | Uitgave 1-2/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 1-2/2020

Betrokkenheid en werkplezier van artsen bij UWV

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 1-2/2020
Auteurs:
Marleen Lammers, Kevin De Decker
We onderzochten voor onze scriptie de betrokkenheid en het werkplezier van artsen bij UWV. De titel is Een netwerk voor artsen in opleiding en niet in opleiding: wel of niet effectief voor betrokkenheid en werkplezier binnen de organisatie? Wij kwamen tot dit onderwerp na het lezen van diverse publicaties in kranten en tijdschriften, waaronder de Volkskrant, Trouw en Medisch Contact. In deze artikelen werd bericht over het dreigende tekort aan verzekeringsartsen bij UWV. Als bestuursleden van het A(N)IOS Netwerk waren wij benieuwd of onze A(N)IOS Netwerk-inspanningen indirect invloed hadden op het behoud van artsen door een mogelijk positief effect op werkplezier en betrokkenheid. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1-2/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 1-2/2020 Naar de uitgave