Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | Redactioneel | Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018

Beter luisteren

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2018
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Frans Hoogeveen is hoofdredacteur van Denkbeeld, gz-psycholoog bij Florence en zelfstandig gevestigd specialist dementiezorg.

Samenvatting

Op 23 september zond omroep MAX de documentaire Een poging tot vrolijk verval uit. Over Eric van Neure en zijn vrouw Patricia en hoe het met hen gaat sinds Eric in 2012 op 59-jarige leeftijd de diagnose alzheimer kreeg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018 Naar de uitgave