Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Implementatie | Uitgave 1/2018

TPO - De Praktijk 1/2018

Benzo’s minderen met praktijkondersteuning

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2018
Auteurs:
Cas Barendregt, Heleen Westendorp, Nienke de Wit

Samenvatting

Veel patiënten gebruiken benzodiazepinen te vaak en te lang. Dat is ongewenst: de effecten op slaap en angst nemen snel af, maar de bijwerkingen blijven bestaan. Daarom is het proefproject ‘Motiverend aan de slag met benzoreductie’ opgezet, met een cruciale rol voor praktijkondersteuners. Het project had succes, maar vraagt wel om een tijdsinvestering van de hele praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

TPO - De Praktijk 1/2018 Naar de uitgave

Educatie

Artrose

Journaal

Journaal