Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Communicatie | Uitgave 4/2017

Standby 4/2017

Belang van contact tandtechnisch lab en de assistent

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2017
Auteur:
Maria de Vries
Belangrijke opmerkingen
Met dank aan Gerrit van Dijk, Ingrid Rinia-Pietersen en Johan Apol

Samenvatting

Wat vinden de mensen die werkzaam bij het tandtechnisch laboratorium (TTL) belangrijk in het contact met de assistenten van een tandartspraktijk? Om hier achter te komen, bracht ik een bezoek bij TTL Gerrit van Dijk in Groningen en vroeg hem wat belangrijk is voor tandartsassistent om te weten van het tandtechnisch laboratorium?

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Standby 4/2017 Naar de uitgave