Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | nieuws | Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010

Behoedzaam extraheren

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
De hevel is bij de extractie van gebitselementen onmisbaar. Bij eindstandige elementen is het mogelijk om het element louter met een hevel te verwijderen (extractie per elevato -rium). Vaak wordt gebruikgemaakt van een combinatie van tang en hevel. De meest gebruikte hevel is de rechte hevel.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010 Naar de uitgave

informed consent

Ineke (71)

restauratieve tandheelkunde

Repliek van Raimond van Duinen