Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | OriginalPaper | Uitgave 5/2018

UIT DE OUDE DOOS (3)
Tandartspraktijk 5/2018

Behandelingen uit de vorige eeuw: ouderwetse tandheelkunde?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2018
Auteur:
Jan van Hoeve
Belangrijke opmerkingen
Jan van Hoeve, parodontoloog in ruste, heeft jarenlang patiënten gedocumenteerd en hierover in het verleden in TP gepubliceerd. Onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie is in 2008 een selectie van zijn publicaties gebundeld in het boek ‘Parodontologie in de Praktijk’.

Samenvatting

In 2004 werd in TP het artikel met bovenstaande titel gepubliceerd waarin twee casussen die ruim twintig jaar gevolgd waren besproken werden. Evenals in de vorige artikelen in deze rubriek, willen we graag voor een van de toen beschreven gevallen de vragen beantwoorden: ‘Hoe is het nu, weer 15 jaar later, met de patiënt? en ‘Zou je het weer zo aanpakken als toen?’ Bij herlezing van de onderhavige casuïstiek valt de Rochettebrug op, een eertijds revolutionaire voorziening die inmiddels achterhaald en vergeten is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

Tandartspraktijk 5/2018 Naar de uitgave