Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2016 | Uitgave 9/2016

Tandartspraktijk 9/2016

Behandeling van pijn van endodontische oorsprong

Antibiotica helpen niet bij endodontische pijn. wat wel?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2016
Auteur:
Dr. Suzette van der Waal
Belangrijke opmerkingen
Dr. Suzette van der Waal, tandarts-endodontoloog, is docent en post-doc onderzoeker bij ACTA. Ook heeft zij een verwijspraktijk voor endodontologie in Alphen aan den Rijn.

Samenvatting

Tandartsen schrijven regelmatig antibiotica voor terwijl de indicaties voor antibiotica in de tandheelkunde zeer beperkt zijn. De behandeling van pijn van endodontische oorsprong vraagt een goede diagnosestelling en aansluitend behandeling. Voor antibiotica is hier geen plaats. Hoe de pijn wel moet worden behandeld wordt hierna op een systematische manier uit de doeken gedaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2016

Tandartspraktijk 9/2016 Naar de uitgave

OriginalPaper

The Power of Pencil

Product Nieuws

Product Nieuws

Tandarts in de praktijk

Bridge the gap