Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2017 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017

‘Behandel kwetsbare ouderen in hun vertrouwde omgeving.’

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2017
Auteur:
Frank van Wijck

Samenvatting

De beslissing van tandarts Corné de Bruijn om ‘ja’ te zeggen tegen de vraag de mondzorg voor ouderen in een verpleeghuis te verzorgen, groeide uit tot MondZorgPlus, dat inmiddels 12.000 ingeschreven cliënten heeft. Vooral oudere tandartsen voelen zich aangetrokken tot het initiatief. Nu is wel de vraag aan de orde wat het kabinetsbeleid om ouderen ook bij toenemende kwetsbaarheid langer thuis te laten blijven wonen voor gevolgen gaat hebben.

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017 Naar de uitgave

Intercollegiaal online

Advies gevraagd!