Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Interview | Uitgave 2/2013

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 2/2013

Bedrijfsartsen zijn onbewust bekwaam!

Interview met Jos Verbeek

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 2/2013
Auteurs:
Kees Hertog, Bas Sorgdrager
Jos Verbeek is bedrijfsarts-onderzoeker, nieuwsgierig naar het medisch handelen van vooral bedrijfsartsen. De bedrijfs- en verzekeringsarts die zich verdiept in de effectiviteit van het handelen komt de evidence-based methodieken van Jos Verbeek snel tegen. Jos Verbeek woont en werkt in Finland aan het Finnish Institute of Occupational Health (FIOH) in Kuopio, en heeft nog voor één dag per week een aanstelling als onderzoeker aan het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Hij is in 1991 gepromoveerd op onderzoek naar arbeidsongeschiktheid en rugklachten. Zijn belangrijkste opdracht is het bijdragen aan Cochrane reviews over effectief handelen (evidence-based medicine) in de bedrijfsgezondheidszorg. TBV wil van Jos Verbeek weten hoe hij aankijkt tegen het handelen van de tegenwoordige bedrijfs- en verzekeringsarts.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 2/2013 Naar de uitgave

Centraal Tuchtcollege Voor De Gezondheidszorg

Weet de verzekeringsarts beter?