Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2013 | Basis GGZ | Uitgave 7/2013

GZ - Psychologie 7/2013

Basis GGZ roept nog veel vragen op

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 7/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Op de website van de NVGzP (www.​nvgzp.​nl) vindt u het Dossier Basis GGZ. In dit dossier wordt uitgebreid beschreven wat de Basis GGZ inhoudt. Ook vindt u er de presentaties van de NVGzP-avond en van informatiebijeenkomsten van andere organisaties, en een pakket van achterliggende beleidsdocumenten.

Samenvatting

De invoering van de Basis GGZ nadert met rasse schreden. Over twee maanden is het zover. Desalniettemin zijn er nog veel vragen en onduidelijkheden. De Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie organiseerde op 12 september jl. een informatieavond voor haar leden. Ruim 50 aanwezigen, vooral vrijgevestigde GZ-psychologen, werden door deskundigen van de VvAA geïnformeerd over de op handen zijnde wijzigingen en de gevolgen daarvan voor hun praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2013

GZ - Psychologie 7/2013 Naar de uitgave

15 jaar GZ-Psychologie

Volwassenheid