Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Implementatie | Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019

Baas over je blaas een online training

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2019
Auteurs:
Lotte Firet, Doreth Teunissen
Belangrijke opmerkingen
Lotte Firet MSc, huisarts-in-opleiding en onderzoeker Radboudumc, Nijmegen
Dr. Doreth Teunissen Huisarts, kaderarts urogynaecologie, senior onderzoeker Radboudumc, Nijmegen

Samenvatting

Gemiddeld één op de vier vrouwen heeft last van urineverlies. Het trainingsprogramma ‘Baas over je blaas’ is vanuit het Radboudumc opgezet en is onderdeel van wetenschappelijk onderzoek. Het enthousiasme voor de training is groot, zo blijkt uit de honderden aanmeldingen. Praktijkondersteuners kunnen een rol spelen in het opsporen van urine-incontinentie en zij kunnen vrouwen attenderen op de training.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019 Naar de uitgave

Journaal

Journaal

Kennisquiz

Antwoorden

Kennisquiz

Weet je dit?

Lezen/kijken/zoeken

Lezen/kijken/zoeken